lördag 10 mars 2012

Älska eller hata?!

Nu har vi i styrelsen varit på vårens stora inköpsrunda. Vi hoppas att ni kommer att gilla det vi köpt in lika mycket som vi gör. Mats Alfredssons spännande streetfoto, eller gatubilder, berör. Vi köpte en härlig ögonblicksbild från Chicago och han sa just orden: man kan älska eller hata den! Som sig bör kommer denna bild att vara lika ruff som gatan och exponeras på aluminiumplåt.
Fotokonst är också något som vi i styrelsen vill lyfta fram. Vi var på landsbygden strax utanför Nitta hos en annan fotograf Jan Töve. Där köpte vi en bild som kommer att vara med i hans kommande bok som ges ut i höst. Här en länk för er som är intresserade av Töves bildkonst: http://www.jantove.com/Jan_Tove/reflections.html
Ulla Zimmerman är en annan etablerad konstnär i bygden. Vi köpte en tavla gjord i blandteknik av henne och motivet är hämtat från skogarna där hon bor. För den som gillar akvarell köptes även två sådana av boråskonstnären Bengt Jacobsson. Bilder, storlek och teknik får ni information om längre fram.
Nu börjar vi räkna ner till årets stora konstlotteri som blir den 25 april. Mer information kommer inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar