torsdag 21 mars 2013

Välkomna på årsmöte 18 april

Välkomna på vår årsmöte. Vi träffas för mingel i Parlamentet och granskning av årets inköpta konstverk då du har möjlighet att se årets inköpta konstverk. Därefter ger konstnären Eva Hild en bildpresentation av sitt skapande på 15-20 minuter. Årsmötet hålls direkt efter detta och avslutas med det traditionsenliga konstlotteriet.

Datum: Torsdagen den 18 april

Tid: kl.17:30
Lokal: Parlamentet, Sandgärdet M401

Anmälan görs via mail: annie.andreasson@hb.se

Du har fortfarande möjlighet att bli medlem och delta i lotteriet. Sista anmälningsdag och betalning av medlemsavgiften på 250 kronor måste betalas in senast den 10 april kl.18:00. Anmälan sker till ordförande i föreningen.

 

Årets vinster:
Samtliga inköpta konstverk kommer att dokumenteras och samlas i en pdf-fil som skickas till alla medlemmar en vecka före årsmötet.

Princip för utlottning:
De som vinner, men som är frånvarande och inte på plats vid årsmötet, placeras sist i dragningslistan. Utifrån de kvarvarande tavlorna får dessa vinnare i tur och ordning det verk som betingar det högsta värdet.

Formulär för fullmakt:
Vi har tagit fram ett formulär för skriftlig fullmakt för dig som inte har möjlighet att delta i vid årsmötet. Denna skickas med i anslutning till pdf-filen med årets inköpta konstverk. Fullmakten, ska ha en underskrift av föreningsmedlemmen och lämnas in till styrelsen vid årsmötet.

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar