onsdag 27 april 2016

Välkommen på årsmöte!

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till årsmöte med konstlotteri och föredrag. Vi får denna gång förmånen att lyssna på vår HB-kollega systemutvecklare Henrik L Bengtsson som också arbetar med konstnärlig fotografering.

Årsmötet hålls onsdagen den 11 maj med start kl. 16.30. I vanlig ordning ges möjlighet att mingla dryga halvtimmen innan förhandlingarna börjar och titta på den inköpta konsten. Cider och något tilltugg kommer att serveras.

Lokalen är M 401 (Parlamentet).

Sprid gärna budskapet om konstföreningens existens och årsmöte till kollegor. Ju fler vi blir, desto mer (alternativt dyrare!) konst kan vi köpa in.

Nya medlemskap löses genom att betala in 250 kronor till postgiro 355146-2. Person som löser medlemskap senast 4 maj får vara med i utlottningen. (alla som får detta mail är redan registrerade medlemmar).

Så gott som alla vinster är inhandlade. Vi har utöver tavlor gjorda med olika tekniker inhandlat glas och keramik. När vi har gjort de sista, kompletterande inköpen sänds en illustrerad förteckning ut till alla medlemmar.

Anmäl dig gärna till johan.sundeen@hb.se om du kan närvara (det underlättar inköp av mat och dryck),

Hjärtligt välkomna

Johan Sundeen
Alltjämt ordförande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar